search

Αιθέριο Έλαιο - Πράσινο Τσάϊ (Green Τea Essential Oil)

3,00 €
με ΦΠΑ

Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται κυρίως σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστές  χώρου (Oil Burners) και εξωτερική Χρήση

Μπορούμε να βάλουμε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου μέσα σε νερό, στον καυστήρα ελαίων και να αρωματίσουμε την ατμόσφαιρα, η οποία θα αποπνέει ευεξία και ζωντάνια

Ποσότητα
Ποσότητα

To Πράσινο Τσάϊ, λόγω της ισχυρά αντιοξειδωτικής και αντιφλεγμονώδους δράσης του, χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την αντιμετώπιση ερεθισμών της επιδερμίδας (κοκκινίλες, φαγούρα, έντονη ξηροδερμία κ.ο.κ.) και για την περιποίηση πρηξιμάτων και δερματοπαθειών. Θα το εντοπίσετε σε πλήθος καλλυντικών παρασκευασμάτων για τη περιποίηση της δερματίτιδας, της ακμής, της ψωρίασης και των εκζεμάτων

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.