search

Αιθέριο Έλαιο - Καρύδας (Coconut Essential Oil)

3,00 €
με ΦΠΑ

Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται κυρίως σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστές  χώρου (Oil Burners) και εξωτερική Χρήση

 Έχει ισχυρές αναζωογονητικές ιδιότητες

Ποσότητα
Ποσότητα

Τα  αιθέρια έλαια είναι εκχυλίσματα από τα φύλλα, τα άνθη, τους καρπούς, το ξύλο, τη φλούδα ή και τις ρίζες φυτών και δέντρων

 Έχει ισχυρές αναζωογονητικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται στις συνταγές καλλυντικών εκτός των άλλων και για την ενίσχυση της λεύκανσης του προσώπου ή των χεριών σε σημάδια και πανάδες.

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.