search

Αιθέριο Έλαιο - Αμύγδαλο (Almont Essential Oil)

3,00 €
με ΦΠΑ

Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται κυρίως σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστές  χώρου (Oil Burners) και εξωτερική Χρήση

Ποσότητα
Ποσότητα

Το έλαιο Αμύγδαλο μεταφέρει τη ζεστή οσμή του αμύγδαλου σε όλα σας τα καλλυντικά. Μυρωδάτο και οικείο, εμπλουτισμένο με κάποιο άλλο αιθέριο έλαιο, το αμύγδαλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.